Fotbal živě! Radiožurnál Sport vysílá vybrané zápasy. Podívejte se na program přenosů

17. květen 2024, aktualizováno

Bude Sparta slavit kolo před koncem ligové nadstavby mistrovský titul? To se dozvíte z vysílání Radiožurnálu Sport. Pražané hrají na půdě Mladé Boleslavi a hlavní rival Slavia na Slovácku. Reportéry máme na všech stadionech, takže uslyšíte také fotbalové boje ze skupiny o záchranu. Užijte si s námi pořad S mikrofonem za fotbalem. Začínáme už v 17 hodin.

Sobota 18. května, 17.00

Skupina o titul: Mladá Boleslav - Sparta

Pokud Sparta zvítězí v Mladé Boleslavi, tak se bude radovat ze zisku obhajoby titulu. V případě jakékoliv ztráty ještě může dát naději Slavii na zdramatizování boje o triumf až do posledního kola nadstavby. Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského pak nastoupí také od 17 hodin na půdě Slovácka. Utkání díky našim reportérům uslyšíte na Radiožurnálu Sport.

Skupina o titul:

Sobota 18. května od 17.00: Slovácko - Slavia a Plzeň - Ostrava

Neděle 19. května, 17.00

Skupina o záchranu: České Budějovice - Jablonec

Před předposledním kolem bojů o záchranu je situace hodně zamotaná. Dvojice Jablonec a Bohemians už ví, že si nejvyšší domácí ligovou soutěž zahrají i příští rok. Pardubice ještě straší hrozba baráže. A poslední tři pozice? Čtrnácté místo drží Karviná s 29 body, o bod méně mají patnácté České Budějovice a poslední Zlín zatím získal 27 bodů. Jak napínavá bitva o udržení ligové příslušnosti dopadne? Poslouchejte na Radiožurnálu Sport.

Skupina o záchranu od 17.00: Pardubice - Karviná a Zlín - Bohemians

Play off o Konferenční ligu od 15.00: Teplice - Hradec Králové

Nenechte si ujít skvělou fotbalovou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související

Sledujte nás